Web Content Display

Únete al pacto

Las instituciones valencianas, los partidos políticos, las universidades, los medios de comunicación, intervinientes de la justicia, fuerzas y cuerpos de seguridad, entidades y organizaciones de la sociedad civil hemos firmado y te invitamos a unirte al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Firmando este pacto te comprometes a leer el manifiesto y a implicarte en esta lucha. Te proponemos algunas acciones y te animamos a aportar otras ideas para erradicar el machismo de nuestra sociedad.

pactos-realizados-hasta-ahora:

12.371 personas

1.084 entidades

cargando-datos

cargando datos

ultimos-pactos-firmados

CRISTINA

acciones-compromiso: 21

Camps de Morvedre

CAROLINA FRANCÉS SANCHIS

acciones-compromiso: 22

Costera

Amparo

acciones-compromiso: 22

València

Pepa

acciones-compromiso: 22

València

Silvia

acciones-compromiso: 22

Horta Nord

LEVANTINA INGENIERIA Y CONSTRUCCION S.L

Cambio cultural

Ribera Alta

AYUNTAMIENTO DE ENGUERA

MESA COEDUCACIÓN

Canal de Navarrés

Compromís per Moncofa

Plana Baixa

Amparo Castellano Alba

Camp de Túria

Andrea Jaén Benlloch

Camp de Túria

tu-voz

accion

descripcion

Compromís amb el MDPC, Model Dialògic de Prevenció de Conflictes i la Socialització Preventiva de la VdG

Desenvolupar formació a l'alumnat adolescent sobre la Socialització preventiva de la Violència de Génere i el Model Dialògic de Prevenció de conflictes, dintre de les AEE, Actuacions Educatives d'Èxit.

Educar de forma obligatoria en los colegios la prevencion, deteccion, y compromiso de actuacion

En Primaria y Secundaria incluir en la enseñanza la promocion de la igualdad de genero, la convivencia y la educacion para la no violencia

Xarrades als intituts i grups de recolçanent

Propone el fer xarrades las instituts i crear un grup de recolçament que dispose d'un aula o despatx un día a la setmana per a tots i totes les jovens que vullguen denunciar o tinguen duptes. Jo en presente voluntaria . Soc educadora i vaig ser víctima de violencia de genero 17 anys.

accion

descripcion

Recolzament actiu al pacte

Exercici d´accions en la línia reivindicativa que té l'entitat per a la lluita contra el masclisme i la seua expressió més cruel, la violència de gènere i masclista. Activitats de conscienciació de la societat sobre aquesta xacra, eliminació de les mostres de diàries del patriarcat i recerca de solucions viables.

Iniciant Acció

1-Lectura del manifest per les entitas del poble que es vulguen adherir. Amb motiu del 25 de novembre. 2-Lectura de poemes del llibre Teixidores de Futur (i altres poemes de dones contra la violència) 3-Recollida de les propostes d'accions de cada entitat per realitzar al llarg de l'any entrant, fins al 25 de novembre de l'any 2018. Coordinació de calendaris. Data d'inici a concretar amb l'editora del llibre "

Concienciació social per la necessitat de bon tracte.

Demanar l'adhesió de tots els militants de la HOAC, invitar-los que ho difonguen entre els contactes, utilitzar un llenguatge parlat i escrit no sexista en tots el foros tant eclesials com civils, participar en totes les accions reivindicatives i de solidaritat que es convoquen (8 març, els 25 de tots els mesos en Elx, minuts de silenci si hi ha noves víctimes, etc).

Web Content Display

Material de difusión

Ayúdanos a difundir esta iniciativa. Aquí tienes los materiales de difusión de la campaña. Descarga, reenvía, imprime, comparte en tus redes o úsalos libremente como consideres. Cuanta más visibilidad tengamos, antes lograremos acabar con el machismo.