Visualització de contingut web

Suma't al Pacte

Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a tota la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Signant este pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en esta lluita. Et proposem algunes accions i t'animem a aportar altres idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Pactes realitzats fins ara:

12.530 persones

1.099 entitats

Carregant dades...

cargando datos

Últims pactes signats

eva

Accions de compromís: 22

Camps de Morvedre

Betty Roca Hubbauer

Accions de compromís: 22

València

Emilio Marín- roig

Accions de compromís: 22

Horta Nord

Gemma Avellan Bisbal

Accions de compromís: 22

Ribera Alta

Vicen

Accions de compromís: 22

Plana Baixa

TEXTILS MORA SAL

REALIZAR CAMPAÑAS DE SENSIBILIZACION en la plantilla

Vall d'Albaida

Federación Provincial de Personas con Discapacidad Física y Orgánica COCEMFE Castellón

Impulsar itinerarios socio laborales para mejorar la situación de las mujeres con discapacidad en todos los ámbitos de su vida.

Baix Maestrat

Reparando de Calzado

Hoya de Bunyol

Modas Valero

Hoya de Bunyol

Confecciones Soriano

Hoya de Bunyol

La teua veu compta

Acció

Descripció

Educar en igualdad

Hola, mi nombre es Víctor Mendoza, soy técnico superior en Integración Social, graduado en Educación y Trabajo Social, y Policía Local en el municipio de Bétera. Mi trabajo de fin de grado se tituló "

Negociación colectiva

Impulsaré acciones en el marco de cualquier negociación colectiva q participe

Fomentar la igualdad de oportunidades en la formación para el empleo

Incentivar la formación de mujeres en sectores donde está su representada , además de formarnos, dar incentivos a las empresas que ayuden a dar un vuelco a la segregación tanto horizontal como vertical, y establecer cuotas., hasta conseguir una igualdad real, no de escaparate.

Acció

Descripció

Espacio libre de machismo

Denunciar los casos de violencia o acoso que sean percibidos por el personal así como impedir actitudes machistas dentro de la empresa

Concienciación

Impartimos charlas y realizamos actos de concienciación sobre la trata de personas con fines de explotación sexual

Donaré suport a les víctimes de la violència masclista

Donaré suport a les persones del meu entorn que patisquen situacions de violències masclistes i les orientaré cap a les oficines d'atenció a les dones víctimes de violència de gènere. Informaré dels casos que conega de tracte discriminatori per raó de sexe, d'orientació sexual o d'identitat de gènere. Telefonaré al 112 si tinc indicis que s'està produint un acte de violència masclista.

Visualització de contingut web

Material de difusió

Ajuda'ns a difondre aquesta iniciativa. Ací tens els materials de difusió de la campanya. Descarrega, reenvia, imprimeix, comparteix en les teues xarxes o usa'ls lliurement com consideres. Quanta més visibilitat tinguem, abans aconseguirem acabar amb el masclisme.