Visualització de contingut web

Suma't al Pacte

Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a tota la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Signant este pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en esta lluita. Et proposem algunes accions i t'animem a aportar altres idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Pactes realitzats fins ara:

12.371 persones

1.084 entitats

Carregant dades...

cargando datos

Últims pactes signats

CRISTINA

Accions de compromís: 21

Camps de Morvedre

CAROLINA FRANCÉS SANCHIS

Accions de compromís: 22

Costera

Amparo

Accions de compromís: 22

València

Pepa

Accions de compromís: 22

València

Silvia

Accions de compromís: 22

Horta Nord

LEVANTINA INGENIERIA Y CONSTRUCCION S.L

Cambio cultural

Ribera Alta

AYUNTAMIENTO DE ENGUERA

MESA COEDUCACIÓN

Canal de Navarrés

Compromís per Moncofa

Plana Baixa

Amparo Castellano Alba

Camp de Túria

Andrea Jaén Benlloch

Camp de Túria

La teua veu compta

Acció

Descripció

Promoción de la inclusión en la sociedad

Promover una sociedad incluyente, eliminando los estereotipos y otras manifestaciones de violencia en contra de la mujer

Projecte Heroïna. Dansa i Empoderament

Me gustaría proponer un proyecto de danza a través del cual las mujeres víctimas de violencia de género conozcan un medio de expresión alternativo al verbal como medida de apoyo y ayuda a lo que han vivido.

Taller de amor igualitario

Educar a l alumnado adolescente en positivo. Más que mostrar lo "

Acció

Descripció

Setmana del 25 de novembre dia Internacional contra la vilència de gènere

25 de novembre a les 8.30 h a la plaça de la constitució: Muntatge d'una l'acció commemorativa en col·laboració amb l'alumnat de l'IES Alcalans. 25 DE NOVEMBRe A LES 12 h a la plaça de l'ajuntament Minut de silenci en memòria de les dones víctimes de violència de gènere en la commemoració del Dia Mundial contra la Violència de Gènere 27 NOVEMBRE A LES 11 H A LA LLAR DE LES PERSONES MAJORS Taller de Risoteràpia impartit per Carmen Rios

Donaré suport a les víctimes de la violència masclista

Donaré suport a les persones del meu entorn que patisquen situacions de violències masclistes i les orientaré cap a les oficines d'atenció a les dones víctimes de violència de gènere. Informaré dels casos que conega de tracte discriminatori per raó de sexe, d'orientació sexual o d'identitat de gènere. Telefonaré al 112 si tinc indicis que s'està produint un acte de violència masclista.

Sensibilizar a la ciudadanía

Sensibilizar a la ciudadanía a favor de la igualdad y contra la violencia de género.

Visualització de contingut web

Material de difusió

Ajuda'ns a difondre aquesta iniciativa. Ací tens els materials de difusió de la campanya. Descarrega, reenvia, imprimeix, comparteix en les teues xarxes o usa'ls lliurement com consideres. Quanta més visibilitat tinguem, abans aconseguirem acabar amb el masclisme.