Visualització de contingut web

Suma't al Pacte

Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a tota la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Signant este pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en esta lluita. Et proposem algunes accions i t'animem a aportar altres idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Pactes realitzats fins ara:

12.524 persones

1.098 entitats

Carregant dades...

cargando datos

Últims pactes signats

Gemma Avellan Bisbal

Accions de compromís: 22

Ribera Alta

Vicen

Accions de compromís: 22

Plana Baixa

Elena

Accions de compromís: 22

Camp de Túria

Javier Fortuño Palmero

Accions de compromís: 22

València

Adriana

Accions de compromís: 22

Plana Baixa

Federación Provincial de Personas con Discapacidad Física y Orgánica COCEMFE Castellón

Impulsar itinerarios socio laborales para mejorar la situación de las mujeres con discapacidad en todos los ámbitos de su vida.

Baix Maestrat

Reparando de Calzado

Hoya de Bunyol

Modas Valero

Hoya de Bunyol

Confecciones Soriano

Hoya de Bunyol

Horno El Prego

Hoya de Bunyol

La teua veu compta

Acció

Descripció

Promoción de la inclusión en la sociedad

Promover una sociedad incluyente, eliminando los estereotipos y otras manifestaciones de violencia en contra de la mujer.

Vull elegir qui em canvia la compresa

Dones amb necessitats de suports generalitzats que necessiten assistència personal per a dur a terme el seu pla de vida independent, reivindicant aquesta eina humana (Assistència Personal) per tindre una vida realment lliure, sense la violència masclista que moltes voltes pateixen per no tindre forma de fugir, a més de la violència institucional que a dia de hui no potencia aquesta prestació de la llei de promoció de l'autonomia personal negante l'opció d'elegir que t'ajuda al dia a dia. D'aquesta forma les dones discriminades per diversitat funcional mostrem el nostre cos a decenes de persones desconegudes i de forma obligada durant la nostra. L'acció concreta seria una performans, amb dones discriminades per diversitat funcional i al voltant una darrere altra pasen persones diferents amb compreses netes dient "

Compromís amb el MDPC, Model Dialògic de Prevenció de Conflictes i la Socialització Preventiva de la VdG

Desenvolupar formació a l'alumnat adolescent sobre la Socialització preventiva de la Violència de Génere i el Model Dialògic de Prevenció de conflictes, dintre de les AEE, Actuacions Educatives d'Èxit.

Acció

Descripció

Campaña interna y externa contra la violencia de género

Desde nuestra entidad nos comprometemos a desarrollar una campaña contra la violencia machista a nivel interno (entre las trabajadoras de la entidad) como externo, utilizando a nuestros grupos de interés y redes sociales digitales

Desarrollar el Plan de Igualdad e impulsar fomentar la igualdad entre los socios y las socias.

- Desarrollar el Plan de Igualdad implantado desde 2016 - Informar a los socios y las socias sobre la inclusión de Amif en éste pacto. - Impulsar la labor en el ámbito de la Igualdad que realiza Amif a través de las redes de trabajo en las que participa.

Donaré suport a les víctimes de la violència masclista

Donaré suport a les persones del meu entorn que patisquen situacions de violències masclistes i les orientaré cap a les oficines d'atenció a les dones víctimes de violència de gènere. Informaré dels casos que conega de tracte discriminatori per raó de sexe, d'orientació sexual o d'identitat de gènere. Telefonaré al 112 si tinc indicis que s'està produint un acte de violència masclista.

Visualització de contingut web

Material de difusió

Ajuda'ns a difondre aquesta iniciativa. Ací tens els materials de difusió de la campanya. Descarrega, reenvia, imprimeix, comparteix en les teues xarxes o usa'ls lliurement com consideres. Quanta més visibilitat tinguem, abans aconseguirem acabar amb el masclisme.