Visualització de contingut web

Suma't al Pacte

Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a tota la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Signant este pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en esta lluita. Et proposem algunes accions i t'animem a aportar altres idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Pactes realitzats fins ara:

12.547 persones

1.106 entitats

Carregant dades...

cargando datos

Últims pactes signats

eva

Accions de compromís: 22

Camps de Morvedre

Betty Roca Hubbauer

Accions de compromís: 22

València

Emilio Marín- roig

Accions de compromís: 22

Horta Nord

Gemma Avellan Bisbal

Accions de compromís: 22

Ribera Alta

Vicen

Accions de compromís: 22

Plana Baixa

TEXTILS MORA SAL

REALIZAR CAMPAÑAS DE SENSIBILIZACION en la plantilla

Vall d'Albaida

Federación Provincial de Personas con Discapacidad Física y Orgánica COCEMFE Castellón

Impulsar itinerarios socio laborales para mejorar la situación de las mujeres con discapacidad en todos los ámbitos de su vida.

Baix Maestrat

Reparando de Calzado

Hoya de Bunyol

Modas Valero

Hoya de Bunyol

Confecciones Soriano

Hoya de Bunyol

La teua veu compta

Acció

Descripció

Promoción de la inclusión en la sociedad

Promover una sociedad incluyente, eliminando los estereotipos y otras manifestaciones de violencia en contra de la mujer.

Incustació de tex en el correus de la Generalitat.

Fer constància, amb un tex como el següent incrustat en els correus electrònics de la Generalitat. Com a model podria ser, o paragut: "

Educació contra la violència de gènere

Fomentar una bona educació contra la violència de gènere en tots els àmbits i dirigida a totes les persones sense importar l'edat, ètnia, cultura, sexe o creencies.

Acció

Descripció

Onda Cero se suma al pacte

Difondre la campanya. Dona-li soport dels professionals de la empresa en tots el espais de la programació local i regional.

DENUNCIAS

NOS COMPROMETEMOS A DENUNCIAR TODO TIPO DE ABUSOS Y TOMAR MEDIDAS EN NUESTRA COMISION EN ASU NTOS DE VIOLENCIA DE GENERO.

SORORIDAD

-APOYARÉ A LAS PERSONAS DE MI ENTORNO QUE SUFRAN SITUACIONES DE VIOLENCIAS MACHISTAS Y LAS ORIENTARÉ A LAS OFICINAS DE ATENCIÓN DE MUJERES VÍCTIMAS DE VIOLENCIA DE GÉNERO. -INFORMARÉ DE LOS CASOS QUE CONOZCA DE TRATO DISCRIMINATORIO POR RAZONES DE SEXO, DE ORIENTACIÓN SEXUAL O DE IDENTIDAD DE GÉNERO. -LLAMARÉ AL 112 SI TENGO INDICIOS DE QUE SE ESTÁ PRODUCIENDO UN ACTO DE VIOLENCIA MACHISTA.

Visualització de contingut web

Material de difusió

Ajuda'ns a difondre aquesta iniciativa. Ací tens els materials de difusió de la campanya. Descarrega, reenvia, imprimeix, comparteix en les teues xarxes o usa'ls lliurement com consideres. Quanta més visibilitat tinguem, abans aconseguirem acabar amb el masclisme.