Visualització de contingut web

Suma't al Pacte

Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a tota la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Signant este pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en esta lluita. Et proposem algunes accions i t'animem a aportar altres idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Pactes realitzats fins ara:

12.530 persones

1.100 entitats

Carregant dades...

cargando datos

Últims pactes signats

eva

Accions de compromís: 22

Camps de Morvedre

Betty Roca Hubbauer

Accions de compromís: 22

València

Emilio Marín- roig

Accions de compromís: 22

Horta Nord

Gemma Avellan Bisbal

Accions de compromís: 22

Ribera Alta

Vicen

Accions de compromís: 22

Plana Baixa

TEXTILS MORA SAL

REALIZAR CAMPAÑAS DE SENSIBILIZACION en la plantilla

Vall d'Albaida

Federación Provincial de Personas con Discapacidad Física y Orgánica COCEMFE Castellón

Impulsar itinerarios socio laborales para mejorar la situación de las mujeres con discapacidad en todos los ámbitos de su vida.

Baix Maestrat

Reparando de Calzado

Hoya de Bunyol

Modas Valero

Hoya de Bunyol

Confecciones Soriano

Hoya de Bunyol

La teua veu compta

Acció

Descripció

Vacuna't contra la violència masclista

Roll Playing a realitzar en els cursos de Eso i Bachiller, on 4 parelles diferents, invadixen l'aula sense avisar, i els 4 xics comencen a parlar-li a les seues parelles (xiques) de manera violenta, faltosa, amenaçadora, menospreciant a les xiques, que van baixant el cap en tò de sumisió. Després entren 4 persones més, dones u homes indistintament, que aparten literalment al maltractador i li donen missatges possitius a la víctima per a empoderar-la i ajudar-la a eixir d'eixa situació de violència masclista. Al final se'n van els dos junts, i es queden els 4 maltracradors a soles.

Otra vez no/Y ahora ¿qué?

Son dos obritas de teatro sobre el problema. La primera está escrita ya. La segunda está en proceso de creación.

Inclusió al pacte de les evidències científiques

Aquest pacte és una oportunitat per la importància de la causa que està defensant i per tant cal valorar-lo, fomentar-ne el coneixement de la societat i obrir-ne la participació a tota la societat. És per això que voldria fer palesa la necessitat d'afegir al pacte les accions que estan avalades per la comunitat científica internacional en la matèria de prevenció de la violència de gènere com a part d'aquest manifest, per promoure les actuacions que s'ha trobat que donen millor resultat i poder, així, oferir les millors condicions de prevenció i de tractament sobre aquest tema.

Acció

Descripció

Velar por la igualdad y luchar contra la violencia

Toda la sociedad en su conjunto, incluidos los comercios, debemos velar por la igualdad y luchar contra la violencia

Curso de empoderamiento a la mujer

Curso de defensa personal femenino encaminado a aumentar la autoestima de la mujer. Uno de los objetivos es convencer a todas las participantes que pueden hacer lo que se propongan y que no hay nadie superior. Tienen que ir siempre con la cabeza bien alta y seguras de si mismas. En el curso de tres meses se enseñan técnicas básicas de reacción ante algunas posibles agresiones. Se lleva haciendo este curso cuatro años con la colaboración de la obra social de La Caixa. Sin esta colaboración no sería posible la realización de estos cursos

Recolçament a totes les mides

Manifestacions, recolçament camoanyes

Visualització de contingut web

Material de difusió

Ajuda'ns a difondre aquesta iniciativa. Ací tens els materials de difusió de la campanya. Descarrega, reenvia, imprimeix, comparteix en les teues xarxes o usa'ls lliurement com consideres. Quanta més visibilitat tinguem, abans aconseguirem acabar amb el masclisme.