Visualització de contingut web

Suma't al Pacte

Les institucions valencianes, els partits polítics, les universitats, els mitjans de comunicació, intervinents de la justícia, forces i cossos de seguretat, entitats i organitzacions de la societat civil hem signat i convidem a tota la ciutadania a adherir-se al PACTE VALENCIÀ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA.

Signant este pacte et compromets a llegir el manifest i a implicar-te en esta lluita. Et proposem algunes accions i t'animem a aportar altres idees per a erradicar el masclisme de la nostra societat.

Pactes realitzats fins ara:

12.361 persones

1.081 entitats

Carregant dades...

cargando datos

Últims pactes signats

Dharlys Aarón Vincero González

Accions de compromís: 21

Alacantí

Aitana

Accions de compromís: 17

Vega Baja

Ana

Accions de compromís: 18

Baix Maestrat

Cristina CAstelló i Bugades

Accions de compromís: 22

Ribera Baixa

Alejandra Rodríguez Varela

Accions de compromís: 15

Ribera Baixa

Amparo Castellano Alba

Camp de Túria

Andrea Jaén Benlloch

Camp de Túria

Rafael Enrique Farga Belenguer

Camp de Túria

Schweich Arno

Camp de Túria

Angeles Alonso

Camp de Túria

La teua veu compta

Acció

Descripció

Libros escolares

Fomentaré en mis hijas o hijos la lectura de libros que transmitan valores igualitarios, y promoveré que así sea también en su escuela con los libros de texto.

Juntas y juntos venceremos este problema

Carteles en los autobuses con lemas en contra de la VG, con mitos culturales, con datos, con información de los recursos, con información de lo cada conselleria aporta. Sería interesante que los datos del screning de sanidad tb se hicieran públicos. Serviría para concienciar que la VG es un problema de salud pública.

Hay Que seguir

Acción en la red a través de web 2.0, trabajo de web-art, que aborda tema de violencia de género. http://www.espai214.org/porquehayqueseguir/ http://hayqueseguir.espai214.org http://entrelascuatroparedesdelhogar.blogspot.com.es/

Acció

Descripció

BUENAS PRÁCTICAS COEDUCATIVAS

Desde el área de Coeducación, Igualdad y Prevención de la Violencia de Género realizaremos actividades en los centros educativos dirigidas a profesorado, alumnado, padres y madres encaminadas a la convivencia. participación y la promoción de la igualdad de género y la prevención de expresiones violentas hacia las mujeres y niñas.

5 linies estratègiques

Garantir una societat segura i lliure de violència de gènere i masclista -Feminitzar la societat -Coordinar el treball en xarxa per a l’atenció a les dones víctimes de la violència de gènere i masclista i els seus fills i filles. -Trencar els murs que invisibilitzen la violència de gènere i masclista i socialitzar-ho com un conflicte polític i social -Garantir la dotació pressupostària estable per a poder desenvolupar i implementar els objectius.

MICROMASCLISMES

Xerrada i debat sobre micromasclismes

Visualització de contingut web

Material de difusió

Ajuda'ns a difondre aquesta iniciativa. Ací tens els materials de difusió de la campanya. Descarrega, reenvia, imprimeix, comparteix en les teues xarxes o usa'ls lliurement com consideres. Quanta més visibilitat tinguem, abans aconseguirem acabar amb el masclisme.